pondělí 7. února 2011

Chyťte je, svažte je, mučte je, bijte je! :))

No a hned tu máme dalšího dárečka, který se vyloupl ne až tak nečekaně. Nebo to snad někdo na základě "zkušeností" vážně nečekal?
O nějakého Etzlera mi tentokrát vůbec nejde, dokonce snad ani o to, že se zase ukázalo, že žádný vztah není dost pevný na to, aby ustál ono mužské "uklouzávání", ale docela mě zaujalo, jak bulvár stojí při Vilmě a záletníka s jeho "společnicí" (jak jen ji nazvat?), nekompromisně trhá. Viz třeba úryvek dole, který se mi vyloženě líbil a za který poprvé bulváru tleskám. Když už si bulvár nemá brát servítky, tak v těchto případech :))

Mirkovi na Vilmě ale nezáleželo a to, že má vedle sebe skvělého člověka, pro něj bylo pravděpodobně podružné. „Mně se líbí všechny ženy, přírodní i nepřírodní," nechal se nedávno slyšet ten, který z Cibulkové, jež je považována za jednu z našich nejkrásnějších hereček, dělal několik posledních měsíců blbce a lhal jí.

A tak zatímco se Cibulková potýká se šokem, který jí „sympaťák" Mirek uštědřil, ten si vesele jezdí po středočeských hotelech s Pavlovčinovou, která úspěšně aspiruje na titul Muzikantská Liduška. Její postelí už prošlo v pouhých dvaadvaceti letech nemálo mužů a že má slabost pro ty známější, dokazují její exmilenci, kterými byli Ondřej Ruml, Miro Šmajda a bůhví kdo ještě... (pet)

Žádné komentáře: