sobota 14. května 2011

Odvažte se odvázat se!

Trochu odvážný nadpis a neméně odvážný čin. Ale někdy je to potřeba. Zvlášť když jste třeba nějak navázáni na někoho, kdo vás třeba bije, podvádí vás či vám jinak ubližuje. Řekla bych, že jako důvod k tomuto stačí i mnohem, mnohem míň. Každopádně ve chvíli, kdy zjistíte, že vám někdo lže, vemte nohy na ramena. Jak to udělá jednou, bude to dělat pořád. Kecy o tom, jak "on(a) by nikdy" nebo "slibuju, že už nikdy", jsou jen další lži. Fakt. Od první lži už vede jen krátká cesta k tomu, kdy onen člověk (a nemusí to být nutně partner či partnerka) bude trávit svůj čas jinde, jinak a s někým jiným, než vám tvrdí. Nejlépe když vy jste v práci nebo někde dost daleko a bezpečně z dosahu.
Jasné znamení, že třeba ve vztahu jsou vážné problémy, jsou dnes tak oblíbené prostředky, jako třeba facebook, skype, icq. Skrývá vás? Nebo si vás ani nepřidá? Tak to máte jasno. Zvlášť pokud víte, že si přidává spousty jiných. Jsou i tací, kteří si přidávají všechny laciný štětky, co jsou ochotny prodávat se i přes skype, a tráví v jejich společnosti klidně i pracovní dobu. Prostě hnus. A ještě horší úchyláci se dokonce neštítí využívat eskort či si kupovat děvky přímo. Obzvlášť oblíbený je prý bordel a štětky na Praze 10 (to víte, domácí prostředí). Pokud má váš drahý často cesty tímto směrem, tak doufám, že jsem nepřispěla k vaší paranoie. Číslo na tyto nejstarší řemeslnice sice mám, ale nepište mi o něj, nebudu se na něčem tak hnusném, jako je zanášení, podílet :) Ale to jsme trochu odbočili (zahnuli, chcete-li, ale to už v tomto kontextu zní trochu cynicky).

No a jestli vás ten váš prostě "jenom" točí, co točí, jestli vás někdy až bytostně se*e, udělejte totéž :) Protože stejně jako s tím lhaním, někteří (a je jich asi hodně) ani s tím s*aním nepoleví :) 
Odvažte se a odvažte se, nevažte si někoho, kdo na to nemá, a hlavně se na něj nevažte! Nezávazně se bavte, važte si svobody a až se jí zase rozhodnete vzdát, tak to hodně zvažte. Kouli k noze si totiž uvážete snadno, ale zbavit se jí dá trochu práce. Nemluvě o jizvách, které vám některé obzvlášť těžké koule způsobí.
Takže mi dovolte vám ještě jednou poradit: nevažte se, odvažte se a odvažte se!

P.S. Ještě jsem nepotkala nikoho, kdo kdy litoval, že se odvázal... takže jestli to náhodou moc nevyjde, tak doufám, že se nepotkáme :) A pokud, tak že se v tu chvíli moc neodvážete! :)

Žádné komentáře: